logo

Søk

Du er her

Siste nytt

 • Togpassasjerer: Reisetid er ikke dødtid

  Bare 10 prosent av de som reiser med tog synes reisetiden er bortkastet. Resten bruker tiden til å arbeide, lese, nyte utsikten, snakke med sine medpassasjerer eller slappe av.

 • Veksten i reiseaktivitet mer enn fordoblet i 2007

  Veksten i folks reiseaktivitet var over dobbelt så stor i 2007 sammenliknet med året før. Det viser den årlige  rapporten om samferdselsstatistikk som utgis av Transportøkonomisk institutt.

 • Stor sykkelandel til Kongsberg Næringspark

  Lokale tiltak kan ha stor betydning når det gjelder å legge til rette for miljøvennlige arbeidsreiser. Det viser en undersøkelse som Transportøkonomisk institutt har gjennomført blant ansatte i bedriftene i Kongsberg Næringspark.
 • Næringslivet ønsker direkteflygninger

  Næringslivet i Norge er avhengig av et godt flytilbud og ønsker seg flere direkteruter og hyppigere avganger fra norske lufthavner. Også mer effektiv sikkerhetskontroll på flyplassene og tilgang til internett blir vurdert som viktig.
 • Kø og manglende parkering koster dyrt

  Hver femte håndverker i Oslo og Akershus opplever daglig at de kommer for sent til avtaler på grunn av køproblemer i trafikken, og en tredjedel sier de daglig ikke når oppsatte avtaler på grunn av problemer med å finne parkering.
Viser fra 91 til 95 av totalt 95 artikler

Utvidet info

 

 

      

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo

Tlf: +47 - 22 57 38 00

E-post: toi@toi.no

      

 

   

 

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Harald Aas