BILLSMART spørreundersøkelse

Tusen takk for at du vil hjelpe oss med å gjøre kollektivtransporten enda bedre!

Du har blitt invitert til å delta i en studie i regi av Transportøkonomisk Institutt (TØI) og Ruter. I dette forskningsprosjektet  ønsker vi å forstå hvordan billettprisene på kollektivtransport påvirker hvordan folk reiser, og hvordan man opplever betalingssystemet.

Du har blitt trukket ut til å kunne teste ut Reis – et nytt billettprodukt fra Ruter som gir deg en personlig kvantumsrabatt basert på hvor ofte du har reist de siste 30 dagene.

Før du kan bruke Reis, må du svare på en spørreundersøkelse.

SVAR PÅ SPØRREUNDERSØKELSEN HER

Du må ha en oppdatert versjon av Ruters app og en brukerprofil i appen for å bruke Reis. Se lengre nede for instruksjoner om hvordan du fikser det!

Vi kommer til å sende ut et nytt spørreskjema om ca. to måneder. For at vi skal forstå hva som påvirker folks reisevaner over tid, er det avgjørende at så mange deltakere som mulig svarer på begge spørreskjemaene.

Les mer om prosjektet her

Slik kommer du i gang med REIS

Hvis du ikke har Ruter-appen, kan du enkelt laste ned den i App Store (for iPhone) eller Google Play (Android).
For å kunne teste Reis må du ha en personlig profil i Ruter-appen med det telefonnummeret og den e-postadressen du oppgir i spørreskjemaet. Har du ikke en profil fra før, gjør du følgende når du er inne i Ruter-appen:

1. Sveip ned til bunnen av hjemskjermen og velg Innstillinger

2. Opprett en profil

3. Legg inn fornavn, etternavn, telefonnummer og e-post

Hvis du ikke har siste versjon av Ruter-appen, oppdaterer du til siste versjon av Ruter-appen i App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Reis er kun tilgjengelig i siste versjon.

Fra du har oppdatert appen og/eller laget profil, går det litt tid før vi får gjort deg til testbruker av Reis. Vi sender melding om at du deltar til Ruter, slik at de kan aktivere funksjonaliteten. Du vil motta en e-post når Reis er aktivert, antagelig om en til to uker. Du vil også se det i Ruter-appen når det er klart. Etter det vil du automatisk bli introdusert for Reis når du åpner appen, så lenge du er logget inn med profilen din. Deretter legger du inn betalingskort og soner for Reis-billetter. På hjemskjermen kan du nå kjøpe din aller første Reis-billett ved å trykke på «Reis nå». 

      

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo

Postboks 8600 Majorstua, 0359 Oslo

E-post: toi@toi.no

      

 

   

 

Nettredaktør: Kommunikasjonsleder Hanne Sparre-Enger