Du er her

  • > TØI nytt medlem i Oslo Science City

TØI nytt medlem i Oslo Science City

Transportøkonomisk institutt er blitt medlem av innovasjonsdistriktet Oslo Science City og administrerende direktør Bjørne Grimsrud er nytt styremedlem.

- Vi er svært glade for å bli medlem i Oslo Science City, og gleder oss til å være med å utvikle Norges første innovasjonsdistrikt sammen med alle de andre sterke og motiverte medlemmene av foreningen, sier administrerende direktør Bjørne Grimsrud i TØI.

– For oss er det veldig positivt å få TØI som nytt medlem i Oslo Science City. TØI har en lang og stolt historie, og representerer nytenking og skaperkraft i møtet med fremtidens utfordringer. Dette er en perfekt match for oss i Norges første innovasjonsdistrikt, sier Christine Wergeland Sørbye, direktør i Oslo Science City.

- TØI har kompetanse og ideer som går rett til kjernen av det vi ønsker å utvikle i Oslo Science City, et levende innovasjonsdistrikt der kunnskapen legger grunnlag for innovasjon, nye løsninger og bærekraftige arbeidsplasser.

Vi ønsker dem hjertelig velkommen som medlem, og ser fram til et godt samarbeid, avslutter styreleder i Oslo Science City og rektor ved Universitetet i Oslo, Svein Stølen.

      

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo

Postboks 8600 Majorstua, 0359 Oslo

E-post: toi@toi.no

      

 

   

 

Nettredaktør: Kommunikasjonsleder Hanne Sparre-Enger