logo

Søk

Du er her

Pågående undersøkelser

TØI gjennomfører for tiden spørreundersøkelser ute i befolkningen.

Det pågår for tiden flere undersøkelser på TØI. Her kan du se de ulike prosjektene som er aktive nå og kontaktpersoner til disse:

Undersøkelse om hvordan endringene etter koronapandemien kan bidra til bedre utnyttelse av kapasiteten i transportsystemene og hvordan har reisevanene våre endret seg. Del 2.

Det pågår for tiden en ny runde av spørreundersøkelsen som sendes ut på sms og e-post til deltakere som har samtykket til å bli kontaktet på nytt. Har du mottatt undersøkelsen på sms er dette en reell henvendelse. Les mer om prosjektet her.

Hvordan vil du motta pakker i fremtiden?

TØI, Posten og interkommunalt samarbeid mellom Drammen, Asker, Bærum og Oslo (VIV-prosjektet) gjennomfører en spørreundersøkelse og ønsker dine meninger om ulike leveringsløsninger og hvordan du reiser for å hente pakker. Vi søker deg som bor i Oslo, Bærum, Asker eller Drammen.

Mer info om prosjektet på prosjektets informasjonsside finner du her!

CARNUDGE Bildelingskalkulator

Prosjektet CARNUDGE er ute med en ny utsendingsrunde med bildelingskalkulatoren. Informasjon om prosjektet kan du finne her. Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte Paal Brevik Wangsness.

Quenchtec

Løsningen vi bruker til å gjennomfører spørreundersøkelser heter quenchtec. Hvis du blir invitert til å svare på en undersøkelse står det derfor ofte quenchtec.net i lenken.

Rekruttering til undersøkelser

For at TØIs forskere skal få produsert forskning som kan komme samfunnet til gode er det viktig å nå bredt ut. Derfor tar vi i bruk sms, e-post og sosiale medier for å rekruttere deltaktere til våre spørreundersøkelser. Ved å nå et bredt spekter av befolkningen unngår man også skjeve resultater.

Vi er takkenemmelige for alle som deltar i forskningen vår. TØI legger vekt på personvern og vi følger lover og regler relatert til personvern. Her kan du se vår personvernerklæring.

      

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo

Tlf: +47 - 22 57 38 00

E-post: toi@toi.no

      

 

   

 

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Harald Aas