Deltakere søkes

Vi er på jakt etter deg med bensin-, diesel- eller hybridbil, som bor i Osloregionen, er hovedbruker av bilen og som bruker bilen minst 2-3 ganger i uka.

Vi ønsker å finne ut hvordan folk faktisk bruker bilen sin.

TRANSFEED skal studere og kartlegge føreradferd. Prosjektet ser blant annet på muligheter for å spare drivstoff og hvordan posisjonsbasert veiprising vil virke sammenliknet med dagens avgiftssystem.

Nå kan du bidra til forskningen!

Vi ser etter deg som har:

  • bensin-, diesel- eller hybridbil,
  • bor i Osloregionen,
  • er hovedbruker av bilen og bruker bilen minst 2-3 ganger i uken
  • er villig til å få installert en kjøremonitor i bilen din

KLIKK HER FOR Å DELTA

Prosjektet varer i ca. 3 måneder og innebærer logging av posisjon og parametere fra bilen din, for eksempel akselerasjon, fart, drivstoff-forbruk og køkjøring.

Dataene vil bli behandlet konfidensielt og vil ikke deles med andre. Datahåndteringen vil følge gjeldende regler for personvern og Norsk senter for forskningsdata AS har godkjent behandlingen av personopplysninger i dette prosjektet. 

Når du har registrert deg og svart på undersøkelsen vil du bli kontaktet for å avtale tidspunkt og sted for å installere kjøremonitoren i bilen din. Så er det bare å bruke bilen din som vanlig.

Alle som deltar får en liten kompensasjon på kr. 500,- og er med i trekningen av et gavekort på 5.000 kroner. I tillegg vil du få personlig informasjon om ditt eget kjøremønsker og din bilbruk.

Kontaktperson

Ingrid Sundvor

      

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo

Postboks 8600 Majorstua, 0359 Oslo

E-post: toi@toi.no

      

 

   

 

Nettredaktør: Kommunikasjonsleder Hanne Sparre-Enger