Din følgesvenn for å ha full oversikt over dine reiser og støtte viktig transportforskning.

 

Spor er appen som automatisk registrerer dine reisevaner. Du får oversikt over hvor du har vært og hvordan du kom deg dit. Appen registrerer automatisk alle reisene dine utendørs, slik som hvor langt og hvor lenge du har gått eller kjørt. Dette gjøres ved hjelp av sensorteknologien i smarttelefonen din. Appen brukes kun i TØIs og NIFUs forskningsprosjekter.

Spor er en innovativ teknologi som gir tilgang til gode mobilitetsdata uten at deltakerne trenger å fylle ut detaljerte og tidskrevende reiselogger. Det sikrer også forskerne tilgang på data av høy kvalitet. Man må være invitert som deltaker for å kunne ta applikasjonen i bruk. De som er invitert får tilsendt informasjon fra oss. Du må registrere deg med din e-postadresse for å delta.

Spor benyttes til datainnsamling i to aktive prosjekter som du kan lese mer om på nettsidene: Aplanet og Pulse.    

For å ta i bruk appen du må bare å laste den ned, åpen den og følge instruks om hvordan du gir tillatelsene den trenger for å registrere registrere dine reiser. Du kan deretter bruke appen når som helst for å sjekke reisene dine. 
Du kan også godkjenne eller korrigere hvis appen tar feil og lære mer om hvordan du reiser (e.g. i statistikkfane). Når studieperioden er over, sender vi deg en beskjed om at du kan avinstallere appen. Appen er bare tilgjengelig på engelsk.

Spor beskytter datainnsamling, overføring og lagring av data. Informasjonen krypteres gjennom SSL teknologi. Vi behandler opplysningene dine konfidensielt og i samsvar med personopplysningsloven. Opplysningene blir kun brukt til forskningsformål. Du kan slette din konto under «app info» i appen eller laste ned din informasjon gjennom å trykke «contact support» i appen.

Informasjon om personvern, som også ligger i selve appen.
Avtalevilkår for bruk av Spor app


Har du flere spørsmål?

•    Har du spørsmål til appen eller trenger du hjelp for å ta den i bruk? Se på Motiontag FAQs eller ta kontakt med support (kun på engelsk) ved å sende en e-post til spor@motion-tag.com
•    Spor er utviklet av Motiontag GmbH. Her kan du lære mer om Motiontag.

 

      

Gaustadalleen 21, 0349 Oslo

Postboks 8600 Majorstua, 0359 Oslo

E-post: toi@toi.no

      

 

   

 

Nettredaktør: Kommunikasjonsleder Hanne Sparre-Enger